Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Futsalisté Chrudimi si Final Four nezahrají

Lisabon - Futsalistům Chrudimi se nepodařilo zaskočit favorizovanou Murcii a po porážce 1:3 již nemají šanci postoupit z elitní skupiny do Final Four Futsal Cupu. Španělskému mistrovi naopak k výhře ve skupině a postupu stačí neprohrát v závěrečném utkání se Sportingem Lisabon. Chrudim, která o Final Four bojovala marně počtvrté za sebou, tak v závěrečném nedělním utkání s Targu Mures bude hrát již jen o konečné pořadí ve skupině.

Chrudim šla do utkání s cílem překvapit, ovšem vše ovlivnila rychle inkasovaná branka v podání Campani už ve třetí minutě utkání. Murcii brzké vedení nahrávalo do karet a pozornou obranou svůj náskok hlídala a čekala na další šanci.

Nakonec Španělům pomohl chrudimský útočník Dentinho, který si na začátku druhé půle dal vlastní gól. Chrudim se už na odpor nezmohla, Michal Mareš pouze v závěru snížil na konečných 1:3 z pokutového kopu za akumulované fauly. Murcia tak po výhře 6:0 nad Targu Mures poprvé ve skupině inkasovala.

"Potvrdilo se, že je to trpělivé mužstvo. Vždy hraje stejně, čeká na správný moment, aby mohlo udeřit," řekl k soupeři hrající trenér Chrudimi Cacau.

Chrudim - Murcia 1:3 (0:1)

Branky: 38. M. Mareš z pen. - 3. Campaňa, 23. vlastní Dentinho, 35. Mauricio. Rozhodčí: Mammadov (Ázer.), Massini (It.).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články