Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Zlín na čele vystřídala Plzeň, Sparta počtvrté v řadě v lize nevyhrála

Praha – První fotbalová liga má nového lídra. Doposud vedoucí Zlín sice doma proti Jablonci stáhl dvojbrankové manko, ale po remíze 2:2 přepustil pozici na čele Plzni. Obhájce titulu posunula do čela jasná výhra nad Hradcem v poměru 4:1. Ševci padli až na třetí místo, jelikož o skóre druhá je po triumfu 1:0 nad Duklou Mladá Boleslav. Stejným poměrem zvítězila i Slavia nad Karvinou. Zabral i Liberec a porazil Teplice 2:0. Čtyři ligové zápasy na triumf naopak čeká na tři body Sparta, která na půdě Brna remizovala 3:3.

Zklamaný Haris Harba ze Zlína
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

Viktoria Plzeň – Hradec Králové 4:1

Bez problémů si připsali páté vítězství v lize v řadě a už se opět vyhřívají na nejvyšší pozici. Fotbalisté Plzně doma jasně přehrávali Hradec Králové, když o triumfu 4:1 rozhodli už v prvním poločase, a díky lepšímu skóre vystřídali na prvním místě tabulky o skóre Mladou Boleslav. Hlavní měrou se na vítězství podílel Michael Krmenčík, který dal dva góly.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/341721-plzen-jasne-prejela-hradec-a-posunula-se-na-prvni-misto/)

Mladá Boleslav – Dukla Praha 1:0

Na druhé místo tabulky se posunuli fotbalisté Mladé Boleslavi. Středočechy tam katapultovala remíza Zlína s Jabloncem a výhra 1:0 nad pražskou Duklou, která tak poprvé padla pod vedením kouče Jaroslava Hynka. Tři body domácím zajistil šest minut před koncem Stanislav Klobása.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/341658-boleslav-si-poradila-take-s-duklou-a-posunula-se-na-prvni-misto/)

Zlín – Jablonec 2:2

Fotbalisté Zlína se už nemohou honosit přízviskem vedoucí tým první ligy. Překvapení dosavadní sezony sice v domácím utkání dokázalo během závěrečné desetiminutovky stáhnout dvojbrankové manko a po remíze 2:2 udržet neporazitelnost, z čela tabulky však Ševce sesadila Plzeň. Na duel bude dlouho vzpomínat zlínský Harba, který si vstřelil gól do vlastní i jablonecké sítě.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/341665-zlin-stahl-s-jabloncem-dvojbrankove-manko-po-remize-ale-prisel-o-prvni-misto/)

Zbrojovka Brno – Sparta Praha 3:3

Po skvělém výkonu v Evropské lize a výhře nad Interem Milán přišla pro fotbalisty Sparty studená sprcha. Na půdě Brna neudrželi vedení a v dramatické podívané, během které padlo hned šest branek, remizovali 3:3. Bod pro Zbrojovku zajistil v nastaveném čase Alois Hyčka, jehož gól ale padl z ofsajdu. Pražané tak prodloužili svoje čekání na ligovou výhru na čtyři střetnutí.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/341691-sparta-na-inter-nenavazala-v-brne-ji-o-vyhru-v-nastaveni-obral-z-ofsajdu-hycka/)

Slavia Praha – Karvina 1:0

Muris Mešanovič se v posledních dnech stává pro Slavii klíčovou postavou. Poté, co vstřelil vítěznou branku v derby se Spartou, rozhodl také domácí střetnutí s nováčkem z Karviné, které sešívaní vyhráli 1:0. Pražané si tak pod trenérem Jaroslavem Šilhavým připsali ze čtyř zápasů deset bodů a v tabulce se dotáhli na Letenské.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/341677-slavii-znovu-spasil-mesanovic-a-zajistil-sesivanym-vyhru-nad-karvinou/)

Slovan Liberec – Teplice 2:0

Po dvou prohrách v řadě a pádu k místům zajišťujícím sestup fotbalisté Liberce zabrali. Severočeši na domácím hřišti zdolali Teplice 2:0 a dočkali se teprve druhé výhry v letošní ligové sezoně. Zisk tří bodů pro ně znamenal posun na třináctou pozici. Naopak Teplice potřetí za sebou prohrály a na jedenácté příčce mají jen o bod více než Liberec.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/341705-liberec-rozhodl-proti-teplicim-po-zmene-stran-a-pripsal-si-druhou-vyhru/)

Příbram – Slovácko 0:1

Příbram se nezmátořila ani se Slováckem a připsala si další čárku do kolonky proher. Utkání, které skončilo z pohledu Příbrami 0:1, rozhodl v 80. minutě Tomáš Ťok. Slovácko díky němu ukončilo svou čtyřzápasovou sérii bez vítězství.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/341666-pribram-prohrala-i-se-slovackem-a-zustava-posledni/)

Vysočina Jihlava – Bohemians 1905 0:2

Jihlavští fotbalisté nadále lapají v první lize po dechu. Nevyhráli totiž ani ve svém devátém utkání v sezoně. Tentokrát byli nad jejich síly Bohemians Praha, kteří si odváží venkovní vítězství 2:0.

REPORTÁŽ A OHASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/341622-jihlava-nadale-tape-ve-tme-nad-jeji-sily-byli-bohemians/)

Hlavní zprávy

Nejčtenější články