Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Žádné trucování. Mahmutovič dostal za řeči o odchodu pokutu

Praha – Útočník Aidin Mahmutovič musí teplickému klubu zaplatit pokutu. Severočeský celek tak zareagoval na výroky osmadvacetiletého bosenského fotbalisty po pátečním ligovém utkání se Slováckem (4:0). Mahmutovič tehdy prohlásil, že chce z klubu odejít.

"Obdržel pokutu podle klubového disciplinárního řádu. Má platnou profesionální smlouvu v Teplicích a rozhodně nebudeme akceptovat, aby si svůj odchod vytrucoval," uvedl ředitel klubu Petr Hynek.

Mahmutovič v minulé sezoně patřil k největším hvězdám Teplic a nastřílel deset branek, jenže kvůli zranění a operaci kolena vynechal celou jarní část soutěže. Nový ročník tak začal mezi náhradníky a po utkání se Slováckem dal nespokojenost najevo.

Je nám líto, video expirovalo.
Mahmutovič dostal za své výroky pokutu

Mahmutovič: Chci kamkoli

"Určitě bych chtěl odejít, na sto procent. Už tady nechci být. Chci kamkoli. Asi musím dát deset gólů, abych hrál," řekl Mahmutovič, který však podle Hynka ještě před zápasem dostal příslib, že v zimě bude moci v případě odpovídající nabídky přestoupit.

"V týdnu před utkáním se Slováckem jsme spolu seděli a probírali celou situaci ohledně jeho budoucnosti. Jasně jsme si řekli svá stanoviska a vůbec jsme neočekávali, že hráč bude vše řešit přes média," uvedl teplický funkcionář. "Jasně jsme si řekli, že má v Teplicích platnou smlouvu do léta 2016, ale že mu nebudeme bránit v případě odpovídající nabídky na přestup již teď v zimě. Proto nechápu, proč hráč takhle reaguje, navíc po vítězném zápase, do kterého nastoupil a vstřelil branku," dodal.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články