Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Z Beckhama je homosexuál. Kvůli charitě

Praha – Britský fotbalista David Beckham je homosexuál. Tedy pouze v televizním spotu u příležitosti charitativní akce Sport Relief, v němž vystupuje spolu s britským komikem Jamesem Cordenem. Beckham se na videu nechává svým 'přítelem' opečovávat a v jeden moment předvede svůj herecký um naplno, když se rozpláče.

Corden lakuje Beckhamovi nehty, upravuje mu účes a při sledování filmu jej v posteli dokonce drží za ruku. Na závěr ho políbí na hlavě. Mezitím se stihnou společně vykoupat ve vaně a Beckham si nechává předčítat ze své autobiografické knihy. Takový je obrázek televizního spotu. "Byl neuvěřitelně milý a k zulíbání," řekl o svém hereckém partnerovi Corden.

Beckham se na videu objevil v souvislosti s charitativní akcí Sport Relief, která sdružuje známé sportovce a jejíž výtěžek poputuje do nejchudších částí planety. Akce se mimo jiné účastní i závodníci Jenson Button a Lewis Hamilton či tenista Andy Murray.

Záložník Los Angeles Galaxy hostoval ještě před několika dny v AC Milán. Při utkání italské ligy proti Chievu si však přetrhl achilovku. "Jsem naštvaný, ale věřím, že se z toho rychle a pořádně zotavím," řekl Beckham. Absence anglického středopolaře se může protáhnout i na více než půl roku.

Je tedy jisté, že na nadcházejícím mistrovství světa v Jihoafrické republice si Beckham nezahraje. Reprezentační trenér Fabio Capello však chce bývalou hvězdu Manchesteru United a Realu Madrid vzít s sebou alespoň jako nehrajícího člena týmu.

Zdroj
ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články