Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Z Arménie se budeme dlouho vzpamatovávat, tvrdí Škrtel

Bratislava – Debakl, ze kterého se budou slovenští fotbalisté dlouho vzpamatovávat. Tak označil obránce Liverpoolu Martin Škrtel úterní kvalifikační prohru 0:4 s Arménií, která výběru trenéra Vladimíra Weisse staršího zkomplikovala boj o postup na mistrovství Evropy.

Zápas Slovenska s Arménií
zdroj: ČTK autor: Podhorský Jaroslav

"Fotbal umí být někdy hrozně krutý," uvedl Škrtel. "Je to velký debakl, ze kterého se budeme dlouho vzpamatovávat," dodal. "Porážku beru na sebe. Měl jsem nechat hrát odpočinuté hráče, a ne ty, kteří odtáhli devadesát minut v Irsku," připomněl trenér Weiss předchozí kvalifikační remízu 0:0 v Dublinu.

Arméni o výsledku rozhodli po bezbrankovém prvním poločase ve druhé půli. "Měli jsme štěstí, protože Slováci měli několik šancí, ale do vedení jsme se dostali my," prohlásil záložník Levon Hajrapetjan, jehož tým v Žilině navázal na domácí vítězství 3:1.



"Bilance 1:7 z dvojzápasu s Arménií?" řekl obránce Marek Čech. "Mají svoji kvalitu, nesmí se podcenit, ale ani přecenit," uvedl. "Neměli jsme štěstí. Šli jsme mu naproti, ale vždycky jsme trefili brankáře. Takový zápas jsem nezažil, při našich šancích jsme měli vést 4:0," přidal útočník Filip Hološko.

Slovensko se po nečekané prohře propadlo ve skupině B vinou horšího skóre až na čtvrté místo za Irsko a Arménii. Na vedoucí Rusko ztrácí tři body. V posledních dvou zápasech kvalifikace Slovensko přivítá 7. října sbornou a o čtyři dny později se představí v Makedonii.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články