Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Z 0:2 na 4:2. Manchester City proti Tottenhamu předvedl velký obrat

První polovina se jim vůbec nepovedla a prohrávali s Tottenhamem o dvě branky. Druhá část však ze strany fotbalistů Manchesteru City byla jiná písnička. Obhájce titulu v dohrávce 7. kola Premier League předvedl velký obrat a čtyřmi góly si zajistil triumf 4:2. Dvě branky dal Rijád Mahriz, nejlepší střelec anglické ligy Erling Haaland se na výhře podílel 22. trefou v sezoně.

Rijád Mahriz z Manchesteru City se raduje z gólu v síti Tottenhamu
zdroj: REUTERS autor: Molly Darlington

Tottenham se ujal vedení v závěru první půle, kdy se prosadili ve 44. minutě Kulusevski a v nastavení Emerson Royal. Po přestávce však hosté náskok stejně rychle promarnili. V 51. minutě snížil Álvarez a v 53. srovnal Haaland.

O výhře domácího celku poté rozhodl Mahriz. Alžírský útočník v 63. minutě zajistil City, které chtělo odčinit předchozí prohru v derby s Manchesterem United, vedení a v 90. minutě přidal pojistku.

City na druhém místě tabulky ztrácí pět bodů na první Arsenal, který má však odehráno o zápas méně. Tottenham je po dvou porážkách za sebou s výrazným odstupem na páté příčce, která jako poslední zaručuje start v evropských pohárech.

Anglická fotbalová liga - 7. kolo:

Manchester City - Tottenham 4:2 (63. a 90. Mahriz, 51. Álvarez, 53. Haaland - 44. Kulusevski, 45.+2 Emerson Royal).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články