Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Výkon proti Unionu byl katastrofální a musíme se z něj poučit, prohlásil Gebre Selassie

První bundesligové utkání v novém roce nezvládli. Fotbalisté Brém prohráli ve 14. kole na domácím stadionu s Unionem Berlín 0:2, což mimo jiné těžce kousal bývalý český reprezentant Theodor Gebre Selassie. Werder, v jehož brance nescházel Jiří Pavlenka, klesl na čtrnácté místo.

Theodor Gebre Selassie v dresu Brém
zdroj: imago sportfotodienst autor: nordphoto / Kokenge

"Výkon proti Unionu byl katastrofální. Teď je důležité se z něj rychle poučit. Pauza byla krátká a sezona pokračuje. Musíme to akceptovat," citoval klubový web obránce Gebre Selassieho.

Klub z německé metropole rozhodl o vítězství mezi 12. a 28. minutou. Pavlenka nejprve nedosáhl na křížnou střelu Sheralda Beckera a následně ho zblízka překonal Taiwo Awoniyi. Union se i proto posunul na senzační čtvrtou pozici.

"Zejména první poločas byl od nás všech katastrofou. Byli jsme příliš pasivní, všude pozdě a trápili jsme se proti kompaktně hrajícímu Unionu. Měli dvě šance a z obou nás potrestali," uvedl čtyřiatřicetiletý Gebre Selassie.

"Druhá půle byla trochu lepší, ale prohrávali jsme a nedokázali se vrátit do utkání proti tak stabilnímu mužstvu. Zaslouženě jsme prohráli," dodal někdejší hráč Jihlavy, Slavie a Liberce.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články