Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Lyžování ČR 2024

Vydra zamířil z Watfordu na hostování do Readingu

Londýn - Reprezentační útočník Matěj Vydra zamířil z Watfordu na hostování do druholigového Readingu. Vydra, o něhož měl velký zájem trenér Steve Clarke, se dohodl na ročním hostování s opcí.

Ilustrační foto

Vydra doufá, že v novém působišti zopakuje vydařenou sezonu korunovanou postupem. "Dokázal jsem to v minulé sezoně s Watfordem a chci to zvládnout znovu i s Readingem, protože je to krásný moment, postoupit," řekl nejlepší hráč druhé anglické ligy z roku 2013.

Vydra, jenž v minulém ročníku během hostování ve Watfordu nastřílel 16 gólů, v červenci dotáhl do konce přestup z Udine a s nováčkem Premier League uzavřel pětiletou smlouvu. Od trenéra Quiqueho Sáncheze Florese však bývalý hráč Jihlavy či Ostravy dostal šanci jenom v Ligovém poháru proti Prestonu.

"Když jsem minulý týden slyšel, že by mohlo být možné získat Davida z Watfordu na hostování, okamžitě se stal mým hlavním cílem. Díky velkému úsilí a podpoře majitelů teď máme v týmu osvědčeného střelce," uvedl kluč Clarke s poukazem na to, že o Vydru mělo zájem více druholigových klubů.

Ve Watfordu tak z původního dua nezůstal žádný český fotbalista. Minulý týden se na odchodu na hostování do druholigového Sheffieldu Wednesday dohodl obránce Daniel Pudil.

Zdroj
ČTK, iSport.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články