Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Rytíři Kladno - VHK ROBE Vsetín

Vrba: Slavia byla lepší. Pro nás je to varování

Pavel Vrba bere vysokou porážku 0:4 se Slavií jako varování před blížícím se vstupem do skupiny Ligy mistrů. Po utkání uznal, že Plzeň na soupeře neměla. Nechtěl se ovšem vyjadřovat k situaci před druhou penaltou, kdy byl vyloučen Roman Hubník.

Pavel Vrba
zdroj: ČTK autor: Vondrouš Roman

"Jestli to beru jako varování před Ligou mistrů? To určitě. Tohle bylo takové pohárové utkání, já myslím, že nás čeká přesně takový důraz, taková atmosféra. Možná dnes někdy až za hranicí. Myslím od diváků, ne od hráčů," řekl Vrba.

V Edenu panovala bouřlivá atmosféra, domácí příznivci se ale několikrát nevyvarovali vulgárních pokřiků na adresu Plzně. "Někdy už to bylo takové zvláštní na můj vkus. To nás samozřejmě čeká v Lize mistrů, ale doufám, že ne s tou zku..... Plzní," podotkl Vrba.

Hráče to ale při výkonu neovlivnilo. "Věděli jsme, že to tak je, a tady to tak je každý zápas," dodal. "Rozhodlo to, že jsme dostali brzo gól, což je samozřejmě špatně. Pak samozřejmě určitě ovlivnily další průběh utkání pokutový kop a červená karta. Ruka to prostě byla, takové penalty by se měly kopat vždy. K té druhé situaci se nechci vůbec vyjadřovat," uvedl.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Slavia - Plzeň s ohlasy

"Hraje se s nadstavbou ještě nějakých 29 kol a spousta mužstev bude hrát o spoustu bodů. Jednou dostane facku Slavia od Jablonce, jednou ji dostaneme my od Slavie. Těžko můžeme očekávat, že se nám podaří, abychom odehráli podzim bez porážky a pomalu bez ztráty. Mužstva mají svou kvalitu, Slavia byla lepší. Uvidíme, kdo dostane další facku," uvedl Vrba.

Je možné, že dnešní vysoká porážka ale bude mít vliv na sestavu v příštím kole s Opavou. "Minulý týden jsme vyhráli nad Boleslaví 6:1, nebyl moc velký důvod do toho zasahovat. Každý zápas je jiný, po Boleslavi bychom řekli, že žádný problém nemáme. Netvrdím, že po dnešním zápase ta nominace na Opavu nebude asi trochu jiná," dodal Vrba.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články