Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Věřím v Leův návrat do Barcy, řekl Messiho otec po setkání se šéfem klubu

Kam půjde Lionel Messi po konci v Paris St. Germain? Fotbalový svět očekává, že jej nejspíš přesvědčí miliardová nabídka ze Saúdské Arábie. Ale Argentincův otec po setkání s Joanem Laportou, předsedou Barcelony, řekl, že se jeho pětatřicetiletý syn chce vrátit do katalánského velkoklubu.

Jorge Horacio Messi
zdroj: Reuters autor: Albert Gea

"Leo se chce do Barcy vrátit a já bych byl taky rád, kdyby se vrátil," řekl Jorge Messi španělským novinářům. Na většinu otázek jim neodpověděl, ale na tu, zda věří v návrat, řekl jasně: ano. "Záleží na spoustě věcí. Uvidíme, co se stane," doplnil.

Kapitán argentinských mistrů světa se s Barcelonou rozloučil před dvěma lety, protože zadlužený klub by nesplnil podpisem nové smlouvy finanční pravidla španělské ligy. V klubu strávil Messi 21 let, je jeho nejlepším střelcem v historii a pomohl Barceloně získat 35 trofejí.

Finančně je na tom španělský klub nyní lépe a Laporta i kouč Xavi mají velký zájem, aby se jejich legenda na Camp Nou vrátila. "Není to jednoduché, ale uvidíme," řekl stroze klubový šéf. "Bylo by to velkolepé. Nejen pro mě jako trenéra, ale i jako fanouška. Je to pořád skvělý hráč. Ale je to jeho rozhodnutí a já to pochopím, ať to dopadne jakkoli," doplnil Xavi.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články