Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

V Teplicích prodloužili smlouvy trenér Plíšek i klíčoví hráči

Teplice - Fotbalový trenér Jiří Plíšek dnes podepsal s Teplicemi novou smlouvu až do sezony 2012/2013. Jeho původní kontrakt měl vypršet na konci tohoto soutěžního ročníku, ale s vedením klubu se dohodl na jeho prodloužení díky úspěšnému podzimu, po němž Teplice vedou ligu. "Beru to jako odměnu za odvedenou práci všech lidí u týmu. Jsem rád, že v Teplicích je prostor na dlouhodobou a koncepční práci," uvedl Plíšek.

Severočeský klub si zároveň pojistil služby několika klíčových hráčů: Nové smlouvy mají záložníci Pavel Verbíř, který ji prodloužil do konce příští sezony, Štěpán Vachoušek, Jakub Mareš a Admir Ljevakovič, útočník Tomáš Vondrášek a obránce Antonín Rosa. Ti všichni se Teplicím upsali na další tři roky, tedy na stejně dlouhou dobu jako kouč Plíšek. Brzy je má následovat i kapitán a obránce Petr Lukáš, který je těsně před dohodou. 

Na Stínadlech si prodlouží své letité působení i sedmatřicetiletý veterán Verbíř, který v Teplicích je už od roku 1992. "Jsem rád, že je o mé služby pořád zájem. Ale je jasné, že v mém věku už bude záležet hlavně na zdraví, které si přeju ze všeho nejvíc," prohlásil Verbíř. 

Tepličtí tak mocně zbrojí na hektickou jarní část ligy, v níž budou hájit své postavení v čele ligy. Severočeši mají stejně bodů jako druhá Sparta, ale k dispozici odložený zápas 16. kola, ke kterému nenastoupili kvůli onemocnění několika hráčů prasečí chřipkou.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články