Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Trenér Jarolím slaví titul se Slovanem Bratislava

Bratislava – Trenér Karel Jarolím slaví s fotbalisty Slovanu Bratislava mistrovský titul, rozhodla o tom výhra Slovanu v předposledním kole nad Dubnicí 3:1. Svěřenci českého trenéra navíc už dříve vyhráli i pohár a radují se tak ze zisku double. Jarolím, který ještě na začátku sezony vedl Slavii, přišel na lavičku Slovanu až po 11. kole, kdy byl tým na pátém místě s pouhými pěti výhrami a šest bodů za Žilinou. S obhájcem titulu sice doma ještě prohrál, ale od té doby nenašel přemožitele ani v lize, ani v poháru.

První gól nového mistra dal dnes Guédé z Toga a další dva přidal Šebo, který s dvaceti brankami sahá po koruně střeleckého krále. Slovan tak po roční přestávce střídá na trůnu Žilinu, která skončí třetí. Mezi ně se ještě vklínila Senica. K titulu pod Jarolímovou taktovkou přispěli i tři čeští hráči Dosoudil, Hrdlička a Králík.        

"O tom, že budeme slavit titul už kolo před koncem, se mi tehdy ani nezdálo. V dnešním utkání by se našly chyby, ale určitě nám to nepokazí radost z toho, že se nám povedl malý zázrak," řekl Jarolím. 

V Nitře dnes vstřelil vítězný gól český útočník Vojtěch Schulmeister a jeho tým porazil Trnavu 3:2. Senici naopak ani gól Petra Hoška nepomohl a prohrála v Ružomberku 2:3. Prešov nezachránily před porážkou v Banské Bystrici 2:3 ani dva góly Libora Žůrka.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články