Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Lyžování ČR 2024

Tradiční halový turnaj v Liberci ovládly Teplice

Liberec - Fotbalisté šesti prvoligových týmů se s rokem 2011 rozloučili na halovém turnaji v Liberci. Trofej pro vítěze získaly Teplice, které vyhrály všechny zápasy.

Hráči Teplic s trofejí pro vítěze
zdroj: ČT4

Počet účastníků Indoor Cupu v Liberci pravidelně roste. První rok hráli jen jedno utkání liberečtí a jablonečtí fotbalisté. Loni se představily čtyři týmy a letos už šest. Největší fanouškovskou podporu měl Hradec Králové, ale ve skupině s Mladou Boleslaví a Jabloncem mu nakonec k postupu do semifinále chyběl jeden gól.

Ve druhé skupině nepomohl Dukle ani gól brankáře Rady z utkání s Teplicemi. Ty šly dál spolu s obhájcem trofeje Libercem, kterému pomohl chvíli i jako brankář Jan Nezmar. "Přiznám se, že je to takový můj nesplněný sen, jednou si zachytat i v lize, aspoň na chvilku. Uvidíme, třeba to ještě přijde," řekl Nezmar.

Liberec skončil nakonec čtvrtý, když prohrál souboj o třetí místo s největším rivalem Jabloncem. Ve finále Teplice prohrávaly s Mladou Boleslaví 1:3, ale třemi góly zápas otočily. Vítězný gól na 4:3 dal Michal Smejkal a Tepličtí se mohli radovat z celkového prvenství.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články