Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kooperativa NBL 2023/2024

Tévez se omluvil a přijal pokutu od City

Manchester - Fotbalista Carlos Tévez vyslovil dlouho očekávanou omluvu, která by mu mohla zajistit návrat do kádru Manchesteru City. Argentinský útočník se dnes omluvil za své chování v posledních měsících, kdy odmítl nastoupit z lavičky náhradníků do zápasu a po vyřazení z týmu odjel trucovat do vlasti. Současně s tím stáhl odvolání proti pokutě 1,2 milionu liber, kterou mu klub udělil za odjezd do Argentiny.

Carlos Tévez
zdroj: isifa/EPA autor: ROBIN PARKER

"Chtěl bych se upřímně a bezvýhradně omluvit každému, koho jsem zklamal, a každému, komu nějakým způsobem ublížily moje činy během posledních několika měsíců," uvedl osmadvacetiletý fotbalista ve svém prohlášení. "Chci se teď soustředit na zápasy za Manchester City," dodal Tévez.

Argentinský reprezentant hrál za City naposledy loni v září, poté se rozhádal s trenérem, když se během utkání Ligy mistrů s Bayernem Mnichov odmítl jít znovu rozcvičovat. V listopadu bez svolení klubu opustil Anglii. Když v zimě ztroskotaly všechny naděje na přestup, dohodl se s lídrem Premier League na smíru a před týdnem se vrátil do Manchesteru.

Kouč Roberto Mancini dřív naznačil, že omluva by mohla Tévezovi zajistit návrat do A-týmu. Při poslední tiskové konferenci prohlásil, že o Argentinci už nebude hovořit a že záležet bude zejména na jeho formě.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články