Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Stuttgart udolal Mohuč a pojistil si třetí příčku, Jurásek pomohl Hoffenheimu k bodu

Třetí výhru za sebou si připsali v německé lize fotbalisté Stuttgartu, kteří ve 21. kole porazili Mohuč 3:1 a upevnili si třetí místo v tabulce. Na vedoucí Leverkusen, s nímž před týdnem v poháru prohráli, však ztrácejí už dvanáct bodů. První minuty odehrál v Bundeslize David Jurásek, který naskočil v 82. minutě do sestavy Hoffenheimu, v níž odehrál přes hodinu i Pavel Kadeřábek, a jejich tým pak dokázal v nastaveném čase vyrovnat na 1:1 po trefě Kramariče.

Utkání Lipsko – Stuttgart
zdroj: Reuters autor: Annegret Hilse

Na poslední půlhodinu se poprvé od prosincového zranění vrátil na trávník guinejský útočník Guirassy, druhý nejlepší střelec Bundesligy. Osmnáctý gól nedal, ale jeho spoluhráči ho zastoupili. Předposlední Mohuč vzdorovala skoro celý poločas, v jeho nastavení však dvakrát kapitulovala. Po změně stran ji dorazil čtrnáctým gólem v soutěži Undav.

Hoffenheimu se v domácím prostředí vůbec nedaří, v deseti zápasech tady získal jen deset bodů. Tentokrát moc nechybělo, aby vyšel naprázdno. Hostům zajistil vedení svým prvním ligovým gólem devatenáctiletý obránce Finkgrafe a až v nastavení zachránil bod Chorvat Kramarič. Pavel Kadeřábek odehrál za domácí 68 minut, David Jurásek si po lednovém příchodu z Benficy Lisabon připsal první minuty v soutěži.

Německá fotbalová liga – 21. kolo:

Stuttgart – Mohuč 3:1 (45.+1. Mittelstadt, 45.+3 Leweling, 73. Undav – 76. Ajorque), Hoffenheim - Kolín nad Rýnem 1:1 (90.+4 Kramarič - 79. Finkgrafe).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články