Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
51. Rally Český Krumlov

Sparťané porazili v posledním zápase na soustředění Štýr

Štýr (Rakousko) - I přes ostudu a nepříjemnosti, které fotbalistům Sparty způsobili v Rakousku někteří neukáznění fanoušci, kvůli nimž musel jeden ze zápasů předčasně skončit, mohou být letenští s herním soustředěním spokojeni. Sparta si z rakouských trávníků odváží tři vítězství a jednu remízu. V posledním utkání porazila Štýr 5:2.

Je nám líto, video expirovalo.
Fotbalová Sparta v přípravě porazila Štýr 5:2

Poslední zápas přípravného kempu odstartoval gólem po vydařené individuální akci Přikryl. K vítězství sparťanů 5:2 dalšími brankami přispěli Václav Kadlec, znovu Tomáš Přikryl, Roman Bednář a Aleš Čermák. 

Jen na tribuně zůstaly dvě nové tváře – obránce ze Zimbabwe Costa a slovenský reprezentant Lukáš Pauschek. V týmu se zabydluje Navrátilec Kamil Vacek, který po devítidenní porci práce na soustředění na rakouských trávnících vnímal únavu. 

"Zatím to bylo strašně náročné, je to všechno hodně přes vůli, ale jsem rád, že dostávám herní praxi, a doufám, že se budu zvedat každým zápasem," řekl Vacek.

Vorwärts Štýr - Sparta Praha 2:5 (1:2)Branky: 18. Bytici, 66. Orosz - 12. a 59. Přikryl, 40. Kadlec, 57. Čermák, 62. Bednář.

Sestava Sparty: Čech (69. Staněk) - Kadeřábek, Holek (66. Brabec), Švejdík (66. Polom), Hybš - Vacek (46. Čermák), Vácha, Matějovský (66. Konaté) - Kadlec (46. Gil), Přikryl - Bednář (63. Juliš). Trenér: Lavička.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články