Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Sny o titulu jsou pryč. Juventus s FC Turín pouze remizoval

Šance jsou pryč. Fotbalisté Juventusu Turín nestačili na městského rivala a ztratili tak šanci na zisk mistrovského titulu. S FC Turín jen remizovali 0:0. Stejně dopadl i zápas Boloňy s Monzou.

Hráči Juventusu Turín
zdroj: Reuters

"Stará dáma" v turínském derby nedokázala zvítězit poprvé od 18. února 2022 a poprvé od února 2008 nevstřelila gól. Naproti tomu ale Juventus prodloužil sérii neporazitelnosti na 18 vzájemných utkání, což je jeho nejdelší šňůra v historii.

FC Turín udržel čisté konto v domácím prostředí ve třetím zápase v řadě a s jedenácti nulami v domácích zápasech kraluje statistice v celé Serii A. Největší šanci zápasu promarnil v sedmé minutě útočník hostů Vlahovič, jenž ve velké příležitosti trefil pouze tyč. Juventus nedokázal naplno bodovat v pátém z posledních šesti kol.

Boloňa hrála bez branek ve druhém utkání po sobě a neinkasovala už počtvrté za sebou. Na třetí Juventus nadále ztrácí čtyři body a stejný náskok má na poslední pozici zajišťující Ligu mistrů před pátým AS Řím, jež má nedělní zápas k dobru.

Italská fotbalová liga – 32. kolo:

Lecce – Empoli 1:0 (90. Sansone), FC Turín – Juventus Turín 0:0Boloňa - Monza 0:0.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články