Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Olga Fikotová

Snadné vítězství. Chutnalo jako med, píšou portugalská média o triumfu nad Českem

Za snadnou výhru, o které rozhodly dva geniální momenty, označila portugalská média čtvrteční triumf Cristiana Ronalda a spol. nad českou reprezentací ve třetím utkání skupiny A2 Ligy národů. Vítězství 2:0 nad svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého podle nich chutnalo jako med.

"Bylo to snadné vítězství, které se začalo rodit po více než půlhodině. Náskok vytvořený před koncem první půle představoval důležitý bonus. Se zápasem pod kontrolou a výhrou na dosah bylo Portugalsko méně ofenzivní a přišlo o část svého lesku, ale nikdy neztratilo kontrolu nad vývojem," uvedlo internetové vydání sportovního deníku A Bola.

"Vítězství nad Českou republikou chutnalo jako med a Portugalsko je díky tomu v čele skupiny se sedmi body," dodal A Bola.

Domácí tým vedený hvězdným kapitánem Ronaldem vstřelil v Lisabonu góly ve 33. a 38. minutě. "Pět minut jazzu," charakterizoval povedenou pasáž jiný sportovní deník Record.

První branku zaznamenal Joäo Cancelo po přihrávce Bernarda Silvy, kteří zopakovali spolupráci z nedělního duelu proti Švýcarsku (4:0). "Kooperace těchto dvou hráčů Manchesteru City přináší ovoce," zdůraznil Record.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články