Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Slávistický fotbalista Belaid jedná o odchodu na hostování

Praha - Tuniský fotbalista Tijani Belaid stále nemá jasno, kde bude na jaře hrát. Téměř jistě to ale nebude ve Slavii, kde jej kouč Karel Jarolím nechce. V současné době vedení pražského klubu jedná o Belaidově možném hostování v Málaze. Belaid nezahájil se Slavií zimní přípravu a v současné době se připravuje individuálně. Začátkem roku měl odcestovat na zkoušku do francouzského Le Mans, ale z toho sešlo.

"Na podzim nepodával takové výkony jako v minulé sezoně. Řekli jsme mu, že by měl změnit prostředí, a on to akceptuje a shání si angažmá. Nyní jednáme s Málagou o hostování a následnou opcí na přestup," řekl ředitel Slavie Petr Doležal. 

Tuniský reprezentant, který se však nedostal do týmu pro africký šampionát, přišel do Slavie v roce 2007. Na podzim nenastupoval pravidelně v základní sestavě a roli náhradníka nesl velmi nelibě. Ve Slavii má smlouvu do léta 2012. V české nejvyšší soutěži odehrál Belaid 53 zápasů a vstřelil 15 branek.


O dalšího slávistického fotbalistu Adama Hlouška projevil zájem francouzský klub St. Etienne, který údajně nabídl přes 60 milionů korun. Podle hráčova manažera Pavla Pasky ale Slavia nehodlá Hlouška prodat.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články