Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Slavia v čele ligy, Plzeň po fiasku rozstřílela Budějovice

Praha – SK Slavia Praha je po 1 898 dnech v čele české fotbalové ligy. Eden, který navštívilo přes osm tisíc diváků, do extáze uvedlo vítězství 4:1 nad Libercem, dvěma góly se přitom prosadil Milan Škoda. Jistou část z uřízlé ostudy napravila Plzeň, která sestřelila České Budějovice na nováčkově hřišti 4:0. Herně nepřesvědčili, ale fotbalisté Sparty na vyřazení z předkola Ligy mistrů odpověděli vytouženou výhrou, když na Příbrami triumfovali 1:0.

Slavící fotbalisté Slavie
zdroj: ČTK autor: Vít Šimánek

Slavia - Liberec 4:1

Slávisté porazili Liberec 4:1 a po třetím vítězství vedou tabulku o skóre před mistrovskou Spartou. Slovan po úvodních remízách poprvé prohrál a nenapravil čtvrteční vyřazení ve 3. předkole Evropské ligy s Astrou Giurgiu. V Edenu otevřel skóre útočník Slavie Balaj, ještě před pauzou srovnal Šural. Čtvrt hodiny před koncem vrátil domácím vedení Zmrhal a výhru v závěru pečetil dvěma góly Škoda.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Slavia - Liberec

Report z utkání (//sport/fotbal/synot-liga/282693-slavia-na-koni-nad-libercem-zvitezila-4-1/)

České Budějovice - Plzeň 0:4

Trenér Uhrin po pohárovém neúspěchu s Petrolulem Ploješť udělal několik změn v sestavě Plzně a jeho tým deklasoval České Budějovice na jejich hřišti 4:0. Debut za Viktorii si odbyl Jan Chramosta, místo Kozáčika se do brány postavil Bolek. Posila z Mladé Boleslavi se prosadila dvakrát, Západočeši se přitom o své jubilejní 200. vítězství v české nejvyšší soutěži postarali zvláště třemi góly v první půli.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání České Budějovice - Plzeň

Report z utkání (//sport/fotbal/synot-liga/282690-plzen-po-poharove-blamazi-rozstrilela-budejovice/)

Hradec Králové - Mladá Boleslav 0:0

Fotbalisté Hradce Králové v nové sezoně nadále čekají na gól. Ve 3. kole doma uhráli jen bezbrankovou remízu s Mladou Boleslaví, přestože měli několik dobrých šancí. Ale neproměnili je a jejich střelecká impotence v lize trvá už 668 minut. Zklamala však i Boleslav, která neskórovala podruhé za sebou a na výhru čeká už čtyři soutěžní utkání.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hradec Králové - Mladá Boleslav

Report z utkání (//sport/fotbal/synot-liga/282691-hradec-se-strelecky-trapi-s-boleslavi-remizoval-0-0/)

Sport
zdroj: ČT4

Příbram - Sparta Praha 0:1

Sparťané po osudné prohře s Malmö v lize nepřesvědčili. Proti Příbrami sice drželi drtivou většinu času míč, s výjimkou dvou šancí v první půli si ale mnoho příležitostí nevypracovali. Hubené vítězství 1:0 Letenským v závěru duelu s Příbramí vystřelil kapitán David Lafata. Sparta vládne bez ztráty bodu lize, Příbram letos poprvé prohrála. 

Report z utkání (//sport/fotbal/synot-liga/282636-lafata-opet-spasil-spartu-vystrelil-ji-vitezstvi-v-pribrami/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Příbram - Sparta

Jablonec - Slovácko 1:1

Jablonec v začátku sezony provází velká očekávání, Severočechům se je ale zatím nedaří naplňovat. V utkání 3. ligového kola Jablonečtí pouze remizovali 1:1 se Slováckem, které na hřišti Baumitu bodovalo poprvé od března 2005. Posílený Jablonec tak neodčinil porážku 1:3 z Plzně a v prvních třech kolech jen jednou zvítězil.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Jablonec - Slovácko

Dukla Praha - Zbrojovka Brno 1:1

Od návratu Dukly do nejvyšší soutěže fotbalisté Zbrojovky na jejím hřišti pokaždé prohráli. Černou sérii se jim však povedlo konečně prolomit a vybojovali bod po remíze 1:1. Naopak Pražané doma nevyhráli poosmé v řadě. Přitom se dostali do vedení po brance Marka Hanouska, ale ještě během první půle vyrovnal Miroslav Markovič.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Dukla - Zbrojovka

Baník Ostrava - Teplice 1:1

Baník stejně jako Teplice i po 3. ligovém kole dál čekají na první soutěžní vítězství. Jejich vzájemný duel skončil remízou 1:1 a oba celky tak mají na svém kontě dva body. Severočechy, kteří nastoupili k prvnímu utkání po úmrtí klubového ředitele Františka Hrdličky, poslal do vedení Aidin Mahmutovič. Baník však ještě do poločasu srovnal zásluhou Brazilce Azeveda.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Baník - Teplice

Vysočina Jihlava - Bohemians Praha 1905 1:2

Čekání fotbalistů Bohemians 1905 na první ligové body v novém ročníku je u konce. Pražané totiž v třetím kole dokázali vyhrát na hřišti Jihlavy, když o jejich triumfu 2:1 rozhodl dvě minuty před koncem Cseh. Naopak Vysočina si připsala třetí prohru v řadě a zůstává poslední.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Jihlava - Bohemians 1905
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články