Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Hokej na zemi

Skácel rozhodl v nastavení o výhře Hearts nad St. Mirren

Glasgow - Český fotbalista Rudolf Skácel z Heart of Midlothian se ve skotské lize dvěma góly postaral o vítězství 3:2 nad St. Mirrenem. Jednatřicetiletý záložník o výhře domácích rozhodl ve třetí minutě nastavení. Skácel se trefil poprvé v 55. minutě, kdy vyrovnal na 1:1. Hostující St. Mirren se pak díky druhé Higdonově brance v utkání dostal opět do vedení, domácím se ale podařilo skóre otočit.

V 82. minutě srovnal Stevenson a ve třetí minutě nastavení se po rohu prosadil opět Skácel. Český fotbalista si vylepšil střeleckou bilanci v lize na jedenáct gólů a Hearts díky jeho dvěma zásahům ukončili třízápasovou sérii bez vítězství. Klub z Edinburghu si upevnil třetí místo v tabulce, které zaručuje účast v druhém předkole Evropské ligy.

Fotbalisté Manchesteru United porazili v anglické lize díky brance střídajícího Dimitara Berbatova z 88. minuty Bolton 1:0, přestože dohrávali zápas bez vyloučeného obránce Johnnyho Evanse, a vedou tabulku už o pět bodů. Druhý Arsenal totiž jen remizoval na půdě nováčka West Bromwiche 2:2, má však jeden zápas k dobru.

Hráči Dortmundu přišli v německé lize o domácí výhru nad Mohučí minutu před koncem a po remíze 1:1 vedou neúplnou tabulku o deset bodů před Leverkusenem. Bayern Mnichov zvítězil díky brance Francouze Francka Ribéryho z 88. minuty ve Freiburgu 2:1 a udržel se v boji o místa zajišťující účast v Lize mistrů. Ze čtvrté pozice ztrácí obhájce titulu dva body na třetí Hannover, který doma porazil Hoffenheim 2:0.

AC Milán prohrál v Palermu 0:1 a po první porážce v italské lize v roce 2011 zdramatizoval boj o mistrovský titul. Tabulku vede o pět bodů před městským rivalem a obhájcem prvenství Interem, který má však před sebou nedělní utkání s Lecce. V dalším ligovém kole se navíc oba rivalové střetnou ve zřejmě klíčovém milánském derby.

Fotbalisté vedoucí Barcelony porazili ve španělské lize na svém hřišti Getafe 2:1 a sedmadvacátým ligovým utkáním bez porážky za sebou překonali klubový rekord ze sezony 1973/74. Katalánský velkoklub má devět zápasů před koncem soutěže v čele tabulky dál pětibodový náskok před Realem Madrid. Hlavní konkurent v boji o titul porazil ve večerním městském derby Atlético 2:1.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články