Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Semifinále šampionátu do 21 let si zahrají i Rumuni s Francouzi, pomohla jim vzájemná remíza

Fotbalisté Rumunska a Francie doplnili na mistrovství Evropy hráčů do 21 let semifinálovou čtveřici. K postupu ze skupiny C je po dvou předchozích výhrách nasměrovala bezbranková remíza ve vzájemném utkání. Přímé přenosy semifinálových duelů sledujte na programu ČT sport a na webu ctsport.cz ve čtvrtek od 17:50, respektive od 20:55.

Utkání Francie – Rumunsko hráčů do 21 let
zdroj: ČTK/AP autor: Alessio Tarpini

Rumunsko po zápasu s minimem střel udrželo první místo, Francie prošla dál jako nejlepší tým z druhých pozic a pro oba týmy to zároveň znamenalo účast na olympijském turnaji v Tokiu.

Rumunská jednadvacítka se ve čtvrtek utká v semifinále s německými obhájci titulu, Francouzi budou hrát se Španělskem. Už ve skupině tak skončila domácí Itálie, která je s pěti tituly rekordmanem šampionátů do 21 let. K postupu jí nestačilo ani šest bodů.

Na šampionátu ovládli němečtí obhájci titulu základní skupinu B, po dvou výhrách jim k udržení první příčky stačila remíza 1:1 s Rakouskem.

Mistrovství Evropy fotbalistů do 21 let v Itálii a San Marinu:

Skupina C: Chorvatsko - Anglie 3:3 (1:1) Branky: 39. a 83. Brekalo, 62. Vlašič - 11. Nelson z pen, 48. Maddison, 70. Kenny.

Francie - Rumunsko 0:0.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články