Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín UEFA

Sadílek se trefil do branky Sparty Rotterdam, ale Eindhoven opět nevyhrál

Druhou branku v nizozemské Eredivisie v kariéře vstřelil téměř rok po té úvodní Michal Sadílek. Dvacetiletý kapitán české fotbalové reprezentace do jednadvaceti let vyrovnával za Eindhoven ve druhém poločase v Rotterdamu na 1:1. Zápas nakonec skončil 2:2 a PSV na výhru čeká už čtyři zápasy, ale po dvou porážkách konečně bodoval. Na vedoucí Ajax ztrácí Sadílkův tým už osm bodů a na druhý Alkmaar dva.

Michal Sadílek v dresu PSV Eindhoven
zdroj: twitter.com/Sportnieuws.nl

Záložník Smeets ze Sparty Rotterdam ve snaze odkopnout míč do bezpečí přihrál v 56. minutě před branku přímo na Sadílka, který se musel natáhnout, aby balon dopravil do sítě.

Odchovanec Slovácka Sadílek nastoupil tradičně na levém kraji obrany, kde se už zabydlel. Hned po gólu byl však poprvé v sezoně střídán. Sparta si za dvě minuty vzala vedení zpět, ale Eindhoven v první minutě nastavení vyrovnal.  

Další český fotbalista v nizozemské lize, dvaadvacetiletý Václav Černý, který před sezonou přestoupil z Ajaxu do Utrechtu, sledoval vysokou výhru svého týmu doma na Sittardem 6:0 opět jen z lavičky náhradníků. V posledních sedmi ligových zápasech odehrál jen 15 minut. Utrecht je v tabulce čtvrtý, bod za PSV.

Je nám líto, video expirovalo.
Sadílek dal gól, ale Eindhoven jen remizoval
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články