Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
CZ FIGHTERS FOR VETERANS

Ruský mladík Nazarov posílil sestavu Teplic

Fotbalové Teplice představily svou třetí letní posilu. Stal se jí ruský stoper a defenzivní záložník Jevgenij Nazarov, který přichází na hostování s opcí z Krasnodaru.

Jevgenij Nazarov
zdroj: fkteplice.cz

Dvaadvacetiletý Nazarov v Krasnodaru hrával za B-tým. Prošel také ruskou reprezentací do 21 let. "Dostali jsme na hráče doporučení už v zimě, a proto jsme ho během celého jara sledovali. Na tomto základě jsme se rozhodli ho angažovat, jde o perspektivního hráče z akademie Krasnodaru," uvedl teplický sportovní ředitel Štěpán Vachoušek.

"Jde o obounohého variabilního hráče, který kromě stopera může nastoupit také uprostřed záložní řady. Má snahu o konstruktivní rozehru, dobře hraje hlavou, má velmi dobrou diagonální přihrávku a často se snaží o zakončení ze střední vzdálenosti," dodal teplický trenér Stanislav Hejkal.

Z Krasnodaru přišel do Čech také nejlepší střelec uplynulé sezony nejvyšší soutěže útočník Nikolaj Komličenko, který rekordními 29 góly pomohl Mladé Boleslavi k postupu do kvalifikace Evropské ligy.

Na působení v české lize se těší i 193 centimetrů měřící Nazarov. "Klub na mě moc zapůsobil, když jsem si mohl prohlédnout stadion i zázemí. Těším se, až začne příprava, budu chtít dokázat, že se v náročné soutěži, jakou je česká liga, prosadím," uvedl Nazarov.

Teplice, které v závěru sezony v semifinále nadstavbové skupiny o Evropu utrpěly ostudný domácí debakl 0:8 s Mladou Boleslaví, angažovaly už třetí letní posilu. Minulý týden severočeský klub získal navrátilce útočníka Jakuba Mareše a španělského krajního obránce Manela Roya Castella.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články