Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Česko - Arménie

Ronaldo zůstane v Realu. Je nejlepší a já si ho jinde neumím představit, řekl Modrič

V Realu spolu působí šest let a jsou klíčovými postavami španělského celku. Luka Modrič proto nechce věřit, že by Cristiano Ronaldo z madridského celku odešel. Chorvatský záložník přiznal, že si neumí představit, že by hvězdný Portugalec nastupoval za jiný evropský tým.

Luka Modrič a Cristiano Ronaldo
zdroj: Reuters autor: Eddie Keogh

Španělská liga, pohár i superpohár, čtyřikrát Liga mistrů, jednou Superpohár UEFA a třikrát mistrovství světa klubů. Luka Modrič toho společně s Cristianem Ronaldem v dresu Realu zažil a vyhrál hodně. Kapitán Chorvatska proto věří, že o svého hvězdného spoluhráče nepřijde.

"Uvidíme, co se stane, ale nemyslím si, že odejde. Rád bych, aby zůstal, protože je to nejlepší hráč na světě. Znamená pro nás hodně," řekl Modrič po sobotním čtvrtfinále MS, ve kterém Chorvaté zdolali domácí Rusko až po penaltovém rozstřelu.

Podle některých médií už je třiatřicetiletý Ronaldo s italským šampionem domluvený na podmínkách smlouvy a nyní se mezi kluby řeší přestupová částka, za kterou bude "Bílý balet" ochoten nejlepšího kanonýra v klubové historii pustit. Spekuluje se o 100 milionech eur (asi 2,59 miliardy korun).

"Můj názor je takový, že Cristiano zůstane. Bylo by to skvělé, protože si ho neumím představit v jiném evropském týmu," konstatoval dvaatřicetiletý Modrič, jenž stejně jako Ronaldo vyhrál s Realem čtyřikrát Ligu mistrů.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články