Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Ronaldinho zřejmě přestoupí z Barcelony do AC Milán

Milán - Bývalý nejlepší fotbalista světa Ronaldinho zřejmě z Barcelony zamíří do AC Milán. Italský klub dnes na svých webových stránkách zveřejnil, že k přestupu osmadvacetiletého Brazilce schází už jen dořešit poslední detaily. "Je velká šance, že se Ronaldinhův přestup do Milána stane realitou. Zbývájen pár ekonomických otázek, ale naše právní oddělení už připravilo všechny potřebné dokumenty," uvedl na klubovém webu právník AC Milán Leandro Cantamessa.

Ronaldinho
zdroj: ČT24 autor: ČT24

Výkonný ředitel AC Adriano Galliani strávil dva dny na jednání v Barceloně a podle italských médií může Ronaldinho v případě dořešení finančních otázek už ve středu dorazit na trénink v Miláně. Kromě italského velkoklubu má o Brazilce zájem i Manchester City. Podle posledních informací nakonec boj o Ronaldinha zřejmě vyhraje italský klub, i když za něj údajně nabízí jen 18,5 milionu eur, zatímco Manchester City 32 milionů.

Ronaldinho v Barceloně strávil pět let, během nichž se stal dvakrát nejlepším fotbalistou roku v anketě FIFA. S Barcelonou v roce 2006 vyhrál Ligu mistrů, ale v poslední sezoně vinou zdravotních problémů a ztráty formy nastupoval jen sporadicky. Nový trenér katalánského velkoklubu Pepe Guardiola s ním nepočítá a dovolil mu hledat si nové angažmá.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články