Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR Prostějov

Ronalda přivítalo v Madridu 80 tisíc fanoušků

Madrid - Fanoušci Realu Madrid se dočkali Cristiana Ronalda. Nejdražšímu fotbalistovi světa, který přestoupil do španělského klubu z Manchesteru United za rekordních 94 milionů eur, tedy 2,5 miliardy korun, dnes přivítali na stadionu San Bernabeu velkolepé přivítání. Možnost vidět na vlastní oči portugalského reprezentanta poprvé v bílém dresu slavného celku si nenechalo ujít na 80 tisíc příznivců. "Takhle narvaný stadion jsem nečekal. Je to vážně síla," uvedl Ronaldo, o kterého Real poprvé usiloval už v roce 2006. Uspěl až letos po návratu Florentina Péreze do čela klubu. "Pro mě se tím splnil sen, což nebylo nic míň než hrát za Real," prohlásil čtyřiadvacetiletý kanonýr.

Přijetí, jaké se dočkal, trumflo nedávnou slávu při příchodu Brazilce Kaká, kterého přišlo přivítat po přestupu z AC Milán 55 tisíc fanoušků. "Tohle nemá obdoby," ocenil zaplněné ochozy Pérez, který už utratil za nové posily přes 200 milionů eur. Nejlepší fotbalista světa za loňský rok bude v Realu hrát s číslem devět, které před ním v "Bílém baletu" nosil jeho brazilský jmenovec Ronaldo a také legendární Alfredo di Stéfano.

Ronaldo dorazil do Madridu po dovolené dnes. Nejprve absolvoval prohlídku u lékařů Realu, podle nichž je portugalská hvězda v perfektní kondici. Odpoledne pak podepsal s klubem smlouvu na šest let, která mu má vynést téměř 300 milionů korun za sezonu. Jeho plat se bude navíc každoročně zvyšovat o 25 procent.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články