Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Pro boleslavského Hrdličku zřejmě skončila podzimní sezona

Mladá Boleslav - Pro mladoboleslavského obránce Tomáše Hrdličku zřejmě podzimní část fotbalové ligy předčasně skončila. Šestadvacetiletý hráč si z pondělní dohrávky v Brně odnesl zlomeninu zánártních kůstek na levé noze. Zranění je následkem faulu domácího útočníka Tomáše Doška ve druhém poločase. Hrdlička dnes dostal na šest týdnů sádru, až potom bude moci začít s rehabilitací.

Zranění Tomáše Hrdličky
zdroj: ČT24 autor: ČT24

"Je to k naštvání. Liga skoro ani nezačala a hned budu mít takovou pauzu. Je to pro mě hodně nepříjemné," litoval Hrdlička v dnešním rozhovoru s ČTK. Momentálně jeho levou nohu zdobí "nechodící" sádra. Za tři dny půjde na kontrolní rentgenové vyšetření, které napoví, jestli kůstky dobře srůstají. "Když ne, tak mně doktoři do nohy ještě dají dráty," posteskl si Hrdlička.

Osudným se pro něj v Brně stal střet s útočníkem Doškem, který jej skluzem nevybíravě atakoval deset minut po přestávce. Hrdlička se po ošetření ještě vrátil na trávník, ale brzy musel střídat.

"Šíleně to bolelo, vůbec jsem na to nemohl došlápnout. Přitom od Doška bych něco takového nečekal, známe se ze Slavie a tam jsem ho měl za hodného kluka. Ale Brňáci asi neunesli, že s náma prohrávají," uvažoval Hrdlička, kterého už v minulém kole v Jablonci ostrým zákrokem zkosil obránce Jiří Homola.

Pondělní utkání už ale Hrdlička nedohrál. "Bohužel, těch nebezpečných zákroků v naší lize přibývá a mělo by se s tím něco dělat. I za cenu vysokých trestů nebo finančních postihů. Jinak se to bude dál opakovat," poukázal Hrdlička na zranění příbramského obránce Martina Müllera, jemuž zase v Teplicích domácí kapitán Petr Lukáš úderem loktem zlomil čelist a také zkušeného zadáka na několik týdnů vyřadil ze hry.

gmt gi 261523 aug 08

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články