Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Příbram se zmátořila a i díky gólu Mahmutoviče porazila Hořovicko

Příbram - Příbramští fotbalisté dosud v přípravných utkáních dvakrát nezářili, proti Hořovicku však předvedli svůj zatím zřejmě nejlepší výkon. Divizní celek porazili 3:0, přičemž jednou brankou pomohl i Aidin Mahmutovič, který by se měl k týmu připojit po svém konci v Plzni.

Je nám líto, video expirovalo.
Pulpit: Sestava potřebovala radikální řez

Příbram pod trenérem Martinem Pulpitem přes léto výrazně mění kádr i herní styl, což se podepsalo i na výsledcích. Na rakouském soustředění vyšli příbramští hráči ve třech zápasech proti silným soupeřům střelecky naprázdno. I předtím prohrávali a zdolali jen juniorku Slavie.

Proti diviznímu Hořovicku však už Příbram zabrala. Už ve čtvrté minutě se prosadil Wodecki, do poločasu zvýšil zkušený Rezek. Po změně stran se sice dlouho na další branku čekalo, fanoušky pak ale potěšilo nové jméno v příbramské sestavě Mahmutovič. Za místní juniorku dříve nastupoval Selmir Mahmutovič, ale nyní šlo o jeho slavnějšího bratra Aidina, který má v české lize odehráno 193 utkání s 68 góly. A hned při své premiéře se prosadil, když v 84. minutě završil vítězství.

"Spokojený ale nejsem. Čekal jsem více kreativity, více šancí i branek. Opět se ukázalo, že máme obrovské problémy ve středu zálohy," řekl trenér Pulpit. "Mahmutovič s námi dnes poprvé trénoval, teď hrál poločas a dal branku. Uvidíme, jak to bude pokračovat," dodal.

Příbram - Hořovicko 3:0 (2:0)

Branky: 4. Wodeczki, 21. Rezek, 84. Mahmutovič.

Sestava Příbrami: Hruška (46. Boháč) - Ferrara, Tregler, Chaluš, Divíšek - Rezek, Pilík, Moravec (46. Bounerane), Krameš, Wodecki - Majtán (46. Mahmutovič). Trenér: Pulpit. 

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články