Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Plzeňští mladíci utrpěli v Youth League další debakl

Plzeň - Plzeňští fotbalisté do 19 let čekají stále na první vítězství v UEFA Youth League. Dnes prohráli i svůj čtvrtý zápas v základní skupině D, když doma podlehli 1:4 stejně starému výběru Bayernu Mnichov, na jehož hřišti minule utrpěli debakl 0:4.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání hráčů do 19 let Plzeň - Bayern Mnichov

Bavorský tým v tréninkovém centru v Luční ulici rozhodl utkání už v první dvacetiminutovce, ve které se prosadil dvakrát Seferings a jednou z penalty Gaudino. Po hodině hry snížil Ruml, ale v 71. minutě zkompletoval Seferings hattrick. Plzeňští mladíci mají po čtyřech kolech soutěže, která kopíruje Ligu mistrů, hrozivé skóre 2:17.

"Je to pro nás cenná zkušenost - jednak pro trenéry do další práce, a i hráči vidí, na čem pracovat," říká trenér plzeňské devatenáctky Jiří Žilák. Samotní juniorští fotbalisté pak po utkání řešili hlavně prognózy pro večerní seniorský zápas. "Přál bych si určitě minimálně bod pro áčko, ale myslím si, že to bude asi prohra 0:2," mínil jediný střelec Plzně v utkání Ondřej Ruml. Hvězda juniorského Bayernu Simon Seferings pak byl rezolutní: "Myslím, že vyhrajeme 4:0."

Večer od 20:45 změří podruhé síly první týmy Viktorie a Bayernu na stadionu ve Štruncových sadech. Podrobnou on-line reportáž přinese i náš web.

Viktoria Plzeň - Bayern Mnichov - 1:4 (0:3)

Branky: 60. Ruml - 8., 11. a 71. Seferings, 18. Gaudino z pen.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články