Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Plzeň už trénuje a vyhlíží Ligu mistrů

Praha - Už v pondělí proběhne ve švýcarském Nyonu los kvalifikace Ligy mistrů a fotbalová Plzeň se dozví, kdo se jim postaví v cestě ve druhém předkole. Pro všechny případy proto mistr ligy pomalu začíná s přípravou. Podle Pavla Horvátha by mohla být nadcházející sezona zlatým hřebem nejen jeho kariéry.

Kouči Pavlu Vrbovi se zatím na prvním tréninku přihlásili bratři Krbečkovi, Daněk a Darida, chyběli naopak Petržela, Trapp, Kolář, Liberský, Neuwirth a Ďuriš. Ti dostali delší volno a do přípravy vklouznou postupně. Gólman Pavlík začne kvůli zranění trénovat až za tři týdny.

Podle informací serveru Sport.cz by se do Plzně měl v nejbližší době vypravit záložník Václav Pilař z Hradce Králové, reprezentační útočník Jan Rezek se už naopak připravuje v kyperské Famagustě, kam tento týden odešel na hostování s opcí na pozdější přestup.

Zápasy druhého předkola Ligy mistrů se uskuteční 12. či 13. července, odvety 19. a 20. července. Pokud Plzeň postoupí, dostane se do třetího předkola, které se hraje o týden později.

Zdroj
ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články