Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Necid: Mám velkou motivaci ukázat, že na to mám

Praha – S odhodláním přijal Tomáš Necid možnost hostovat ve Slavii. Osmadvacetiletý fotbalista chce ukázat, že nezapomněl střílet góly, a pomoci svému mateřskému klubu k obhajobě titulu. Touží si také vybojovat návrat do české reprezentace.

Sport
zdroj: ČT4

"Mám velkou motivaci ukázat, že umím hrát fotbal a dávat góly. Být úspěšný se Slavií, a to jak já, tak celý tým. Chtěl bych si taky vybojovat zpět své místo v reprezentaci, ze které jsem vypadl. To mě netěší, ale musím se nejdřív opět rozehrát na klubové úrovni a dávat góly," řekl Necid.

O návratu do pražského celku moc nepřemýšlel, přestože měl i jiné alternativy. "Ani jsem v to nedoufal. Ještě ve čtvrtek o půlnoci jsem netušil, že sem přijdu. Pak mi ale volal manažer, že mu volal pan Tvrdík, jestli bych měl zájem. Tak jsem měl radost, že to proběhlo takhle bleskově," uvedl Necid. "Přišly nabídky z Nizozemska, kde to nedopadlo, i z Turecka. Tam přestupní období končí až za týden, takže byl ještě čas na rozhodování," přidal.

V Bursasporu s ním už moc nepočítali a neprosadil se ani během hostování v Legii Varšava. "V Polsku jsem měl dobrý začátek, ale pak jsem se zranil a nedostal se do sestavy, takže to nebylo úspěšné období. Vyhrál se titul, což bylo fajn. Z mé strany to ale moc úspěšné nebylo, proto mám motivaci ukázat, že góly ještě umím dávat," prohlásil Necid.

Je nám líto, video expirovalo.
Necid je po návratu do Slavie optimistický

Do Slavie se jako hráč zahraničního klubu vrací podruhé, na jaro 2014 ho "sešívaným" zapůjčil CSKA Moskva. "Zažil jsem půlrok, kdy se málem sestoupilo. Nebylo to příjemné. Bylo to ale tři roky zpátky a věřím, že se to už nevrátí. Teď jsem přišel do hotového. Věřím, že budeme hrát hezký fotbal, já pomůžu nějakými góly a obhájíme titul," plánoval Necid, který obleče dres s číslem 27.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články