Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Na lavičku Slavie prý usedne Rada

Praha - Fotbalisty Slavie by měl od nového sezony vést bývalý trenér české reprezentace Petr Rada. Podle serveru iSport.cz už nynější teplický kouč podepsal s majitelem vršovického klubu Alešem Řebíčkem smlouvu a po skončení tohoto ročníku by měl na postu hlavního trenéra vystřídat Martina Poustku. Slavia informaci nepotvrdila. Ani teplický klub o možném odchodu Rady prý nic netuší.

Petr Rada
zdroj: isifa/LN autor: Jakub Hněvkovský

"Ve hře je několik variant, jméno prozradíme až po skončení tohoto ligového ročníku, případně poté, až bude podepsaný kontrakt," řekla mluvčí Slavie Soňa Nouzáková.

Rada má v Teplicích smlouvu do konce této sezony, v ní je ale zahrnuta ještě roční opce. Vedení severočeského klubu momentálně otázku možné změny na trenérském postu neřeší. "Nevíme absolutně nic o tom, že by pan Rada měl odejít jinam. Nic nám nenaznačil on, nekontaktoval nás nikdo z jiného klubu," řekl mluvčí Teplic Petr Heidenreich.

Třiapadesátiletý Rada momentálně vede Teplice, kam se vrátil po konci minulé sezony z Liberce. Předtím trénoval Jablonec, dvakrát Teplice a v začátcích své trenérské kariéry také Slavii, ve které jako hlavní kouč dokončil sezonu 1997/98. Dlouho dělal asistenta reprezentace a v letech 2008 až 2009 byl hlavním trenérem národního týmu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články