Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Předvýběr.CZ Florbal MB - 1. SC TEMPISH Vítkovice

Argentina si komplikuje cestu na MS, ztratila další body

Montevideo - Fotbalisté Argentiny se i nadále v kvalifikaci o mistrovství světa trápí. Po remíze v Uruguayi zůstali mimo přímá postupová místa. Při soutěžní premiéře s novým koučem Jorgem Sampaolim hráli v Montevideu s domácím týmem bez branek. Před sebou mají ještě tři zápasy.

Lionel Messi
zdroj: ČTK/AP

Argentinští vicemistři světa nad Uruguayí dominovali zejména ve druhém poločase, ale gólmana Fernanda Musleru nepřekonali. Tým kolem Lionela Messiho zůstal v tabulce pátý, což by znamenalo jen účast v baráži, ale celky na druhém až pátém místě dělí jen dva body.

"Zápas měl pro mě hořkou příchuť. Teď už musíme být skutečně precizní, protože každý zoufalý čin by nás mohl připravit o šampionát," řekl trenér Sampaoli. Messiho a spol. ve zbývajících kolech čekají duely s Venezuelou, Peru a Ekvádorem. Všichni tři soupeři jsou ve druhé polovině tabulky.

Přímé postupové pozice zatím drží Kolumbie, Uruguay a Chile. To schytalo ve čtvrtek debakl od Paraguaye 0:3 a v metropoli Santiagu s tímto soupeřem prohrálo poprvé po deseti letech.

Brazilci si připsali devátou kvalifikační výhru v řadě. Už jistý postupující celek na šampionát 2018 zdolal 2:0 Ekvádor. Vítězná série Brazílie začala loni v červnu, kdy reprezentaci po Dungovi převzal kouč Tite.

Výsledky kvalifikace MS 2018 ve fotbale - jihoamerická zóna CONMEBOL:

Santiago: Chile - Paraguay 0:3 (0:1)

Branky: 24. vlastní Vidal, 55. Cáceres, 90.+2 Ortiz.

Porto Alegre: Brazílie - Ekvádor 2:0 (0:0)

Branky: 69. Paulinho, 76. Coutinho.

Lima: Peru - Bolívie 2:1 (0:0)

Branky: 55. Flores, 59. Cueva - 72. Álvarez.

San Cristóbal: Venezuela - Kolumbie 0:0.

Montevideo: Uruguay - Argentina 0:0.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články