Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Müller nás s Klosem může brzy překonat, myslí si Ronaldo

Rio de Janeiro - Na patnáct vstřelených branek na MS se v Brazílii dotáhl Miroslav Klose a vyrovnal tak rekord Ronalda. Právě slavný brazilský útočník si však myslí, že to bude Kloseův spoluhráč Thomas Müller, kdo jejich – nyní sdílený – rekord překoná.

Thomas Müller v dresu Německa
zdroj: ČTK/imago sportfotodienst/

"I přesto, že Klose možná na tomto turnaji dalšími góly překoná tuto hranici, nevěřím, že to tak zůstane navždy. Jsem totiž přesvědčený, že nejlepším střelcem v historii mistrovství světa se brzy může stát Thomas Müller," uvedl Ronaldo.

Teprve čtyřiadvacetiletý Müller dal už na minulém šampionátu v Jižní Africe pět gólů a hned v úvodním zápase letošního mistrovství zaznamenal hattrick. O útoku na rekord ale nechce příliš hovořit. "Rozumím tomu, že po mých třech trefách proti Portugalsku se o tomto tématu mluví, ale nechci se tím nechat pobláznit," řekl hráč mistrovského Bayernu Mnichov.

Ronaldo Müllera popsal jako dynamického, rychlého, chytrého a odvážného hráče. Ani německý fotbalista nešetřil chválou na adresu bývalého brazilského reprezentanta. "Byl extrémně rychlý, měl skvělou střelu a vždy dokázal vstřelit rozhodující góly," řekl Müller.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články