Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mezinárodní závody spřežení CAI Kladruby nad Labem

Mingazov o penaltě: Ke kontaktu došlo a dotyk tam byl

Praha - Byl to faul, nebo nebyl? Vypadá to, že si tím není jistý ani Ruslan Mingazov, který spadl v pokutovém území Sparty po kontaktu s bránícím Vjačeslavem Karavajevem. "Dotyk tam byl," říkal po utkání turkmenský hráč.

Ruslan Mingazov v objetí s Milanem Škodou
zdroj: ČTK autor: Kamaryt Michal

"Běžel jsem do vápna, chtěl jsem se uvolnit a vystřelit, ale když jsem si hodil míč, tak jsem uviděl jeho nohu a došlo ke kontaktu a spadnul jsem. Rozhodčí to písknul. Dotyk tam byl," řekl Mingazov, který připustil, že se mu situace nepopisuje dobře, jelikož ho zpovzdálí sledoval právě Karavajev. Oba jsou totiž v soukromí přátelé.

Přímo na hřišti však Mingazov údajně přiznal, že se penalta pískat nemusela. "Je to těžké, když Karavajevovi sám Mingazov řekl, že to pískat nemusel. Mingazov to udělal chytře, zasekl si to. Těžko říct, zda penalta byla, nebo ne. To ví jen on," prohlásil Václav Kadlec.

Je nám líto, video expirovalo.
Reakce Petra Rady a Václava Kadlece na penaltu v derby

Pětadvacetiletý Mingazov se stal důležitou postavou, přestože se v dresu Slavie objevil poprvé od loňského října. Od té doby čekal na šanci marně. Až dnes mu dal trenér Jaroslav Šilhavý důvěru na posledních 12 minut a turkmenský reprezentant se mu odvděčil vybojovanou penaltou.

"Čekal jsem na svou šanci. Pak jsem se snažil hrát svou hru a týmu pomoci. Když prohráváte s blížícím se koncem, tak se snažíte dělat vše možné pro to, aby dal tým gól. A nám se to povedlo z penalty. Věřili jsme Milanu Škodovi, že to promění," dodal Mingazov.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články