Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Milánské derby góly nepřineslo. Šance pálil hlavně Icardi

Bezbrankovou remízou skončilo milánské derby mezi AC a Interem. Zklamaný musel po zápase být především kapitán Interu Mauro Icardi, který spálil dvě velké šance. Jeho tým zůstává v tabulce Serie A čtvrtý, šestou příčku drží městský rival AC.

Utkání AC Milán - Inter
zdroj: ČTK/imago sportfotodienst/www.imagephotoagency.it

Icardi, jenž je s 24 góly druhým nejlepším střelcem ligy, byl smutným hrdinou zápasu. V posledních dvou duelech nastřílel argentinský útočník šest gólů, dnes ale neproměnil ani vyložené příležitosti a o jednu trefu přišel až po rozhodnutí u videa. Ve 38. minutě se už hráči Interu radovali z vedení a míč byl ve středovém kruhu, ale Icardiho branka nebyla po zhlédnutí záznamu uznána kvůli ofsajdu.

Na začátku druhé půle měl Icardi další šanci po centru Antonia Candrevy, ale z pěti metrů netrefil prázdnou branku. V 68. minutě málem skóroval Patrick Cutrone, jeho nůžky ve stylu Cristiana Ronalda však nebyly uznány kvůli ofsajdu.

V nastavení mohl Icardi přece jen strhnout vítězství na stranu Interu, ale ve skluzu opět těsně minul odkrytou branku, tentokrát zhruba ze dvou metrů.

Italská fotbalová liga - 27. kolo:

Benevento - Hellas Verona 3:0 (66. a 84. Diabaté, 25. Letizia), AC Milán - Inter Milán 0:0, Chievo - Sassuolo 1:1 (72. Giaccherini - 90.+5 Cassata), FC Turín - Crotone 4:1 (16., 36. a 68. Belotti, 20. Falqué - 90. Faraoni).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články