Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Messi zpět v Barceloně? Jeho kapitola v klubu by měla mít krásnější zakončení, řekl Laporta

Joan Laporta, prezident FC Barcelona, stále doufá v návrat sedminásobného držitele Zlatého míče Lionela Messiho. Nejlepší střelec klubové historie si podle něj zaslouží hezčí konec působení v FCB než ten z loňského léta, kdy odešel do Paris Saint-Germain.

Lionel Messi se raduje z gólu v dresu PSG
zdroj: imago sportfotodienst autor: Sebastian Frej

"Doufám, že Messiho kapitola ještě neskončila. Myslím, že je naší povinností snažit se najít způsob, jak ji vylepšit. Není totiž uzavřená. Měla by mít krásnější zakončení," prohlásil Laporta v televizi ESPN během barcelonského turné ve Spojených státech amerických.

Pětatřicetiletý Argentinec Messi je klubovým rekordmanem v počtu gólů (672) i odehraných zápasů (778). Loni v srpnu Barcelonu po více než dvou dekádách opustil, když si finančně zdecimovaný klub nemohl dovolit prodloužit mu smlouvu.

"Je to pravděpodobně nejlepší hráč Barcy v historii, pro mě je srovnatelný pouze s Johanem Cruyffem. Jednou k tomu (návratu) musí dojít. Jako prezident Barcy jsem loni v létě musel udělat to, co jsem udělal. Ale také jako prezident Barcy musím říct, že mu to dlužíme," dodal Laporta.

Messi má v Paříži smlouvu do roku 2023.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články