Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Messi s Agüerem si s radostí zastříleli proti Bolívii, deklasovali ji 7:0

Houston – Jakou palebnou silou disponuje argentinská reprezentace, názorně ukázali Lionel Messi, Sergio Agüero a spol. Bolívii, kterou v přípravě na světovou kvalifikaci deklasovali 7:0. Agüero zářil zejména v první hodině duelu, během níž dal dva góly a na další dva útočník Manchesteru City přihrál Ezequielu Lavezzimu. Messi přišel na hřiště až v 65. minutě a do deseti minut také dvakrát skóroval, ve druhém případě se hvězda Barcelony prosadila po další Agüerově asistenci. Výsledek zpečetil ještě Ángel Correa. 

Je jasné, na koho se fanoušci v Houstonu těšili nejvíce
zdroj: ČTK/AP/Eric Christian Smith

Měsíc před startem kvalifikačních bojů v jihoamerické zóně to byl v Houstonu pro Argentinu první zápas od červencové porážky na penalty od Chile ve finále Copy América. V úterý se Messi a spol. utkají v další přípravě s Mexikem, které v pátek vydřelo remízu 3:3 s Trinidadem a Tobagem. Vítězové Zlatého poháru prohrávali v americkém Sandy 0:2 a 2:3, pět minut před koncem vyrovnal portský záložník Héctor Herrera.

Také fotbalisté USA inkasovali v zápase s Peru jako první, ale ve druhém poločase Jozy Altidore dvěma trefami v rozmezí devíti minut výsledek otočil. První gól dal bývalý hráč Villarrealu či Sunderlandu na washingtonském stadionu Roberta F. Kennedyho z dorážky po neproměněné penaltě, kterou mu brankář Pedro Gallese vyrazil. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články