Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ME ve vodním slalomu 2024

Schick? Jeden z největších evropských talentů současnosti, chválí trenér Dánů

Týmovou i individuální sílu české reprezentace, s níž jeho svěřenci odehrají sobotní čtvrtfinále Eura v Baku, vyzdvihl dánský trenér Kasper Hjulmand. Útočníka Patrika Schicka, který na letošním šampionátu vstřelil čtyři góly, považuje za jednoho z nejtalentovanějších fotbalistů starého kontinentu. Přímý přenos utkání sledujte na ČT sport a webu ctsport.cz.

"Mají několik špičkových individualit. Například Vladimíra Coufala nebo Patrika Schicka. Ten je podle mě jedním z největších evropských talentů současnosti. Také jsem ho sledoval v Bundeslize," chválil Hjulmand.

Dánský kouč už dříve prohlásil, že by ve čtvrtfinále raději dostal Nizozemsko, které v osmifinále nečekaně prohrálo s Českem 0:2. Výběr trenéra Jaroslava Šilhavého považuje za hodně nepříjemného soupeře. "Jsou výborně trénovaným týmem s fantastickým přístupem a hrají v opravdu velké intenzitě," ocenil Hjulmand.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Nizozemsko - Česko

Český fotbal na něj v poslední době udělal dojem. "Bude to obrovská výzva, protože nás čeká silný protivník. V posledních letech jsem českou reprezentaci s velkým zájmem sledoval. Stejně jako Slavii Praha v evropských pohárech," dodal devětačtyřicetiletý trenér.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články