Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Ronaldo myslí jen na Euro. A co Juventus? Jsem v klidu, tvrdí

Jaká bude budoucnost Cristiana Ronalda v Juventusu? Zatím je to vize zahalená do mlhy. Šestatřicetiletý portugalský útočník to nicméně před vstupem do mistrovství Evropy neřeší. Před úterním zápasem s maďarskými fotbalisty myslí jen na obhajobu titulu. Přímý přenos utkání odvysílá ČT sport a web ctsport.cz.

Cristiano Ronaldo v dresu portugalské reprezentace
zdroj: REUTERS autor: Valentyn Ogirenko

"Na nejvyšší úrovní už hraju dost dlouho, takže tohle mě nechává v klidu. Kdyby mi bylo osmnáct nebo devatenáct, tak bych kvůli tomu asi pár nocí nespal, ale je mi šestatřicet, a co přijde, to přijde," uvedl Ronaldo.

"Myslím jen na Euro. Je to už moje páté mistrovství Evropy, ale beru ho jako svoje první, takže chci do turnaje dobře vstoupit," přidal Ronaldo, který na šampionátu s Portugalskem obhajuje titul.

Ronaldo by na mistrovství mohl dosáhnout na rekord bývalého íránského útočníka Aliho Daeího, který dal v mezistátních zápasech 109 branek. Bývalý hráč Manchesteru United nebo Realu Madrid má na kontě 104 zásahů.

"Bylo by to krásné, ale moc na to nemyslím. Mnohem krásnější cíl je vyhrát podruhé za sebou," řekl Ronaldo. "Samozřejmě máme jiný tým než v roce 2016. Je tady víc mladých hráčů s velkými možnostmi, ale až výsledky na Euru ukážou, který tým byl lepší," dodal.

Je nám líto, video expirovalo.
Zajímavosti Eura: Joao Cancelo si na ME nezahraje, rekordman Bellingham a veterán Panděv
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články