Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Manchester United zdolal 3:1 Queens Park Rangers a vede anglickou ligu

Manchester - Fotbalisté Manchesteru United otočili v anglické lize v závěrečné půlhodině zápas s Queens Park Rangers, vyhráli 3:1 a po neúplném 13. kole se posunuli do čela tabulky. Arsenal stále bez Tomáše Rosického remizoval s Aston Villou.

Hernández z Manchesteru United slaví gól do sítě Queens Park Rangers
zdroj: Isifa autor: Peter Powell

Londýňané nastoupili k padesátému vzájemnému utkání pod vedením dvojice asistentů Bowena a Niedzwieckiho, kteří dočasně nahradili v týdnu odvolaného trenéra Hughese. Toho by již v příštím zápase měl nahradit bývalý kouč Tottenhamu Redknapp. 

Hosté, kterým se na Old Trafford nedaří a nedokázali tam vyhrát již deset let, se dostali překvapivě do vedení, když se v 52. minutě prosadil z malého vápna Jamie Mackie. Za domácí, do jejichž sestavy se po zranění vrátil útočník Rooney, vyrovnal o dvanáct minut později důraznou hlavičkou Evans. 

Za další čtyři minuty otočil výsledek přesnou střelou Fletcher a skóre uzavřel v 72. minutě svou pátou ligovou trefou Hernández. QPR zůstali i po třinácti kolech bez vítězství poslední. Naopak United napravili minulé prohry 0:1 v lize s Norwichem a v Lize mistrů s istanbulským Galatasarayem.

Arsenal uhrál na hřišti Aston Villy bezbrankovou remízu a zůstal na šestém místě. Londýnský celek v Birminghamu nenavázal na poslední domácí výhry s Tottenhamem a Montpellierem v LM a poprvé po sedmi zápasech vyšel střelecky naprázdno.

Ani na lavičce hostujícího týmu zatím nebyl reprezentační kapitán Tomáš Rosický, který už ale doléčil zranění achilovky a od příštího týdne by měl být připraven nastoupit.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články