Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Slovan Bratislava i BATE v 1. předkole Ligy mistrů doma pouze remizovaly

Zdaleka nic není rozhodnuto. Fotbalisté Slovanu Bratislava v úvodním duelu 1. předkola Ligy mistrů remizovali s černohorským týmem Sutjeska Nikšič 1:1. Bulharský Ludogorec prohrál s Ferencvárosem 1:2. Neuspěl ani BATE Borisov, který doma remizoval 1:1 s Piastem Gliwice. Jak Ludogorec, tak i Borisov by se teoreticky mohly střetnout s pražskou Slavií v závěrečném play-off o postup do základní skupiny.

zdroj: ČTK autor: Jakub Syrůček

Slovan měl po celý zápas více ze hry, dlouho se však nemohl prosadit. Slovenský mistr se dočkal v 82. minutě díky Šporarovi. Domácí o výhru přišli v páté minutě nastavení, kdy Kojasevič zařídil nerozhodný výsledek.

Ferencváros otevřel skóre po šesti minutách hry po trefě Nguena. Vyrovnání zařídil v 31. minutě Swierczok. Výhru maďarského šampiona nad dvojnásobným účastníkem základní skupiny Ligy mistrů obstaral v 65. minutě Zubkov.

Piast, který v uplynulé sezoně poprvé vyhrál polskou ligu, šel do vedení zásluhou Parzyszeka v 36. minutě. Borisov, jenž v základní skupině nejprestižnější klubové soutěže startoval pětkrát, vyrovnal v 64. minutě díky Dragunovi.

Výsledky úvodních zápasů 1. předkola fotbalové Ligy mistrů

Partizani (Alb.) - Karabach (Ázerb.) 0:0, BATE Borisov (Běl.) - Piast Gliwice 1:1 (0:1), Šeriff Tiraspol - Saburtalo Tbilisi 0:3 (0:1), Ferencváros Budapešť - Ludogorec Razgrad (Bulh.) 2:1 (1:1), Slovan Bratislava - Sutjeska Nikšič (Č. Hora) 1:1 (0:0), Dundalk (Ir.) - Riga 0:0, Linfield (Sev. Ir.) - Rosenborg Trondheim 0:2 (0:1).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články