Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Real zachránil "jen" bod, ale Zidane neláteřil: Jsem hrdý na to, co jsme předvedli

Dvě utkání a jediný bod. Start Realu Madrid v Lize mistrů nad očekávání... špatný. Bude to hodně těžká sezona, ví trenér Zinédine Zidane. Královský velkoklub před týdnem vstoupil do skupiny B překvapivou domácí prohrou 2:3 se Šachtarem Doněck, v sobotním šlágru španělské ligy porazil úhlavního rivala Barcelonu 3:1, ale v Mönchengladbachu měl znovu problémy a musel dohánět dvoubrankovou ztrátu. Kouč ocenil bojovnost svých svěřenců.

Trenér Realu Zinédine Zidane udílí pokyny v duelu s Mönchengladbachem
zdroj: ČTK/AP

Domácím zařídil nadějné vedení dvěma góly Marcus Thuram. Španělské mužstvo ale čtvrtou porážku v LM za sebou odvrátilo, protože v 87. minutě snížil Karim Benzema a ve třetí minutě nastavení vyrovnal Casemiro.

"Nečekali jsme takové drama, ale konečný výsledek ukazuje charakter našeho týmu. Zasloužili jsme si remízu, myslím, že i víc. Líbila se mi reakce hráčů, získali jsme velmi důležitý bod," řekl Zidane na tiskové konferenci.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Mönchengladbach - Real Madrid

"Bude to náročný rok pro všechny. Ale jsem hrdý na to, co jsme tady předvedli. Odehráli jsme dobrý zápas, i když nám samozřejmě něco chybělo, protože jsme nezvítězili. Před první brankou jsme udělali velkou chybu a držení míče nepřetavili v gólové šance," doplnil osmačtyřicetiletý trenér.

Pevně věří v postup Realu do play-off, přestože třináctinásobní vítězové elitní soutěže jsou po dvou kolech poslední v tabulce s jedním bodem.

"Když budeme hrát podobně jako v Mönchengladbachu, tak se bezpochyby kvalifikujeme do vyřazovací fáze," prohlásil Zidane, jehož svěřenci budou příští týden hostit Inter Milán. Italský tým má na kontě dva body za dvě remízy, v úterý venku remizoval 0:0 s Šachtarem.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články