Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Předvýběr.CZ Florbal MB - 1. SC TEMPISH Vítkovice

První poločas byl od nás nemožný. Bruggy by jinak neměly šanci, řekl Zidane

Vymazali sice dvoubrankovou ztrátu a nakonec s Bruggami remizovali 2:2, výkon fotbalistů Realu Madrid z první půle byl ale pro mnohé fanoušky přinejmenším ročarováním. Zinédine Zidane je přesvědčený, že kdyby Bílý balet hrál od začátku naplno, belgický soupeř s bývalým slávistou Simonem Delim v obraně by neměl šanci. "První poločas? Nemožný," řekl kouč Realu.

Zinédine Zidane
zdroj: ČTK/AP

Bruggy poslal do vedení v prvním poločase dvěma góly Emmanuel Dennis. V obou případech sice prakticky zakopl o míč, ale poprvé i tak zakončil rychlý brejk a podruhé potrestal špatnou rozehrávku Luky Modriče.

"Oba góly, které jsme dostali, byly směšné. Víc k tomu říct nejde," prohlásil trenér Zidane.

Dennis před úterním zápasem slíbil, že pokud skóruje, nechá si na památku udělat tetování. "No, to si teď budu muset nechat udělat hned dvě," řekl jednadvacetiletý nigerijský útočník.

Fanoušky pobavil už před zápasem. Na záběrech bylo vidět, jak si s úžasem prohlíží stadion Santiaga Bernabeu. "Tohle je sen. Hodně z nás by ani nenapadlo, že si tady někdy zahrajeme," uvedl.

Real ale po poločase přidal a deset minut po přestávce snížil kapitán Sergio Ramos. V 84. minutě pak dostal červenou kartu kapitán hostů Ruud Vormer a vzápětí srovnal Carlos Casemiro. "Chtěli jsme jít za výhrou od první minuty, ale první poločas byl nemožný. Ale to se stát může," uvedl Zidane.

"Náš výkon mě neznepokojuje. Víme, že abychom vyhrávali, musíme proměňovat šance. A kdybychom v prvních deseti minutách byli důslednější v koncovce, tak bychom dali první gól my," přidal.

"Nechci mluvit o soupeři špatně, ale kdybychom ho od začátku napadali tak jako po přestávce, tak by neměli šanci," prohlásil francouzský mistr světa i Evropy.

Radost fotbalistů Brugg
zdroj: ČTK/AP

Real do Ligy mistrů vstoupil porážkou 0:3 s Paris St. Germain a po remíze s Bruggami je s jedním bodem o skóre poslední za Galatasarayem Istanbul. Belgický celek má dva body, první je zatím stoprocentní Paris St. Germain. "Co se týče postupu, tak nejsme v dobré pozici," uznal Casemiro.

"Domácí remíza pro nás není dobrý výsledek, ale dokázali jsme se zvednout a dvěma góly po přestávce vydřeli remízu. Postup máme pořád ve vlastních rukou a budeme o něj bojovat," prohlásil brazilský obránce.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články