Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Nervozita není na místě. Nijak extra to neprožívám, řekl před odvetou s Midtjyllandem Ševčík

Čeká klíčový zápas, který je pošle buď podruhé v řadě do Ligy mistrů, nebo naopak do Evropské ligy. Petr Ševčík je však před odvetou 4. předkola milionářské soutěže mistrů na půdě Midtjyllandu v klidu a věří, že ani na jeho spoluhráče už nervozita nedosedne. Pražany podle něj motivují i vzpomínky na loňskou účast v základní skupině.

Petr Ševčík se raduje se spoluhráči
zdroj: ČTK autor: Michal Kamaryt

V prvním zápase se na nás soupeř fantasticky připravil. Z ligy máme něco naučeného a tím, jak na nás nastoupili, bylo vidět, že to mají načtené. Ale velkou roli v tom hrála i naše nervozita, že víme, o co se hraje. Myslím, že zítřejší zápas nás už ta nervozita nebude tolik limitovat," řekl Ševčík.

Z klíčového utkání podzimu a možná i celé sezony není příliš nervózní. "Já to nijak extra neprožívám. Připravovali jsme se na ten zápas celý týden. Pro nás je cíl jasný a uděláme pro to maximum. Za mě ale nervozita není úplně na místě," podotkl šestadvacetiletý záložník.

Jeho tým bude ve středu usilovat o druhý postup do skupiny Ligy mistrů po sobě. "Všichni vzpomínáme na ty zápasy, co jsme vloni hráli. Pro každého je velká motivace se do takových zápasů podívat a obrovská motivace dostat se znovu do základní skupiny Ligy mistrů," konstatoval Ševčík.

V případě další bezbrankové remízy by o postupujícím musel rozhodnout penaltový rozstřel. "Myslím, že na penalty máme hodně hráčů, kteří si na to věří. Já mezi ně úplně nepatřím, nejsem úplně penaltový mág. Ale kdyby na to došlo, tak bych si určitě věřil," dodal Ševčík.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články