Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Krejčí věří v hladký postup: Komplikace si nepřipouštíme

Malmö Kvůli svalovým potížím vynechal záložník Ladislav Krejčí čtyři poslední zápasy Sparty. V neděli už ale dvaadvacetiletý fotbalista naplno trénoval se spoluhráči a je připraven nastoupit ke středeční odvetě 3. předkola Ligy mistrů v Malmö, kde bude letenský celek hájit domácí výhru 4:2. "Komplikace si nepřipouštíme, takhle nemůžeme myslet. Soustředíme se sami na sebe, na vítězství a věřím, že to dotáhneme k postupu," uvedl Krejčí.

Ladislav Krejčí
zdroj: ČT sport

"Cítím se dobře, sval drží, takže zatím je to fajn," řekl reprezentační záložník, který by navzdory pauze klidně nastoupil v základní sestavě. "Tohle bych nechal na trenérovi, ale protože cestuji s týmem, tak jsem na sto procent připraven a troufnul bych si hrát od začátku," dodal.

Během vynucené absence Krejčího na levé straně zálohy úspěšně zastoupil Tomáš Přikryl a navíc v posledním ligovém utkání dvěma góly zařídil výhru 3:0 nad Jihlavou. "Hrál dobře, pogratuloval jsem mu," uvedl Krejčí. "Samozřejmě, že je pro mě konkurence, ale přeju mu to a hlavní je, že pomohl týmu k vítězství," přidal.

Sparta sice do Malmö přiletěla s dvoubrankovým náskokem, protože ale doma dvakrát inkasovala, bez šance není ani švédský mistr. "Vůbec nemyslím na to, že bychom dostali gól. Naopak se soustředím jen na to, že my nějakou branku dáme," prohlásil Krejčí.

Je nám líto, video expirovalo.
Předkolo Ligy mistrů: Sparta si odjela do Malmö pro postup
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články