Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Byla to jen smůla, řekl o prohře s CSKA Lopetegui a věří v brzké zlepšení

V posledních třech soutěžních zápasech nedali ani gól. Navíc v tom úterním prohráli překvapivě na půdě CSKA Moskva 0:1 v rámci Ligy mistrů. Kouč fotbalistů Realu Madrid Julen Lopetegui ale na poplach nezvoní a jako důvod porážky v Rusku označil smůlu.

Julen Lopetegui
zdroj: ČTK/ABACA/AA/ABACA

Real inkasoval už ve druhé minutě, poté domácí tým přestřílel 26:8, měl držení míče 70 procent času, ale jen třikrát trefil prostor branky. "Selhali jsme v šancích. Třikrát jsme trefili konstrukci branky. Prostě jsme neměli štěstí. Dělali jsme vše možné, ale byl to prostě smolný zápas, což už začalo rychlým gólem soupeře. To se ukázalo jako ideální scénář pro CSKA," řekl Lopetegui.

Real už ale ve třetím zápase v řadě vyšel střelecky naprázdno. Na gól čeká 319 minut. Předtím přitom v roce 2018 odehrál jen dva zápasy bez vstřeleného gólu. Aby ve dvou soutěžních zápasech po sobě nedal gól, to se mu stalo naposledy před sedmi roky.

"Musíme pokračovat v našem fotbalu, vytváření šancí a věřit našim hráčům. Nemám pochyb o tom, že góly a výhry zase přijdou," dodal Lopetegui.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání CSKA Moskva - Real Madrid

Trápení nahrává názorům, že Realu chybí Cristiano Ronaldo víc, než si španělský gigant po přestupu portugalské hvězdy do Juventusu Turín připouštěl. S Ronaldem totiž "odešlo" 450 gólů za devět let a adekvátní náhrada nepřišla.

"Fotbal je občas komplikovaný v tom, že vám nedá to, co si zasloužíte. My hráli, měli jsme šance, ale gól jsme prostě nedali. Abychom čekali tři zápasy na gól, na to nejsme zvyklí, bolí to, ale to neznamená, že se z toho složíme. Když budeme nadále hrát takový fotbal a vytvářet si šance, góly přijdou," dodal stoper Realu.

"Cristiano se rozhodl odejít a my hráči s tím nemohli nic dělat. Teď už je jen naší historií a my nemůžeme žít minulostí a řešit, jak bychom hráli s ním. Prostě tu už není a nemá smysl to řešit," prohlásil obránce Nacho Fernández.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články