Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Bayern se řítí jako lavina a Müller varuje soupeře: Je pro nás teď snadné být kreativní v útoku

Liga mistrů pokračuje v kvapíkovém rytmu. Ve druhém kole skupinové fáze je opět na programu 16 utkání a ouverturu obstarají obhájci titulu z Mnichova, které čeká zápas v Moskvě. Bayern má i v letošní sezoně famózní formu a kosí jednoho soupeře za druhým. V prvním kole milionářské soutěže deklasoval 4:0 Atlético Madrid, o bundesligovém víkendu následně 5:0 Frankfurt. Bude v nastoleném trendu pokračovat i v ruské metropoli?

Robert Lewandowski a Thomas Müller z Bayernu
zdroj: DPA autor: FrankHoermann/SVEN SIMON

Pokud Robert Lewandowski a spol. zdolají i Lokomotiv, prodlouží vítěznou sérii v Champions League už na 14 střetnutí. "Chceme pokračovat v naší cestě. Věříme si, jsme ve formě a máme velkou motivaci. Je pro nás teď snadné být agresivní a kreativní v útoku od úvodního hvizdu," řekl záložník Thomas Müller.

Ve skupině A bude hrát i Atlético proti Salcburku, který zahájil LM remízou 2:2 s Lokomotivem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Bayern Mnichov - Atlético Madrid

Real Madrid minulý týden doma senzačně padl s Šachtarem Doněck 2:3 a v LM poprvé od roku 1986 prohrál třikrát po sobě. Před duelem v Mönchengladbachu se ale naladil vítězstvím v El Clásicu - na Camp Nou totiž zdolal Barcelonu 3:1. Ve druhém zápase v "béčku" se Inter Milán představí na Ukrajině, kde se utká se Šachtarem.

Přemožitel Slavie ze 4. předkola Midtjylland utrpěl při premiéře v hlavní fázi domácí debakl 0:4 s Atalantou a dnes ho čeká zřejmě ještě těžší zkouška na stadionu Liverpoolu. Svěřenci Jürgena Kloppa zahájili skupinu D vítězstvím 1:0 v Amsterdamu. Ajax před kláním v Bergamu povzbudila sobotní rekordní výhra 13:0 nad Venlem v nizozemské lize.

"Midtjylland je hodně zajímavým projektem. Jsou velmi dobří. Sice doma prohráli s Atalantou 0:4, ale na hřišti to tak nevypadalo. Byli v zápase, měli dobré myšlenky, jsou flexibilní. Je to pro nás opravdová výzva," prohlásil kouč Liverpoolu Klopp.

Další gigant z Premier League Manchester City chce předchozí triumf 3:1 nad Portem potvrdit na stadionu Olympique Marseille. Druhé úterní utkání ve skupině C nabídne konfrontaci Porta s Olympiakosem Pireus.

Harmonogram úterních utkání v LM:

18:55 Lokomotiv Moskva - Bayern Mnichov
18:55 Šachtar Doněck - Inter Milán
21:00 Atalanta - Ajax
21:00 Atlético Madrid - Salcburk
21:00 Porto - Olympiakos
21:00 Liverpool - Midtjylland
21:00 Marseille - Manchester City
21:00 Mönchengladbach - Real Madrid

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články