Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Liga mistrů pozná první postupující

Brusel – Po dnešku už bude definitivně známá první pětice postupujících z předkol Ligy mistrů do základních skupin nejprestižnějšího evropského poháru. Ve hře o postup je stále i český záložník Tomáš Mareček, který se se svým Anderlechtem pokusí vrátit porážku z prvního zápasu kyperskému AEL Limassol. Do další fáze už mají nakročeno BATE Borisov a Málaga, které v prvním zápase shodně zvítězily 2:0.

Utkání Braga - Udinese
zdroj: Isifa/EPA

Do boje o postup do základní fáze prestižní soutěže se zapojí i Anderlecht Brusel se záložníkem Tomášem Marečkem. Bruselský celek podlehl v prvním duelu kyperskému AEL Limassol 1:2, ale do domácí odvety si věří. Na vlastním stadionu se mu totiž v této sezoně daří a zatím tam vyhrál všechny čtyři soutěžní zápasy.

Důležitý duel čeká i Málagu, pro kterou by byl ve finančních potížích postup vítanou vzpruhou. Do Řecka si veze náskok 2:0, ale kouč Manuel Pellegrini si posteskl, že hráči měli na regeneraci jen 48 hodin. "Jsem zvědav, jestli takhle dopadne Real, Barcelona a Valencie. Španělsko v Lize mistrů zastupují čtyři týmy a mělo by se s nimi zacházet stejně," řekl.

Všechny dnešní duely startují ve 20:45.

Program úterních odvetných zápasů 4. předkola LM:

Mistrovská část:
Anderlecht Brusel (Mareček) - AEL Limassol (první zápas 1:2)
Maribor - Dinamo Záhřeb (1:2)
Hapoel Kirjat Šmona - BATE Borisov (0:2)

Nemistrovská část:
Udine - Braga (1:1)
Panathinaikos - Málaga (0:2)

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články